MUFFINS! A melhor receita traduzida de BASIC MUFFINS

Tempo de leitura: 3 minutos

Muffins by Virginia Klie

MUFFINS

muffins

Basic Muffins

  • 1 1/2 cups flour
  • 1 teaspoon salt
  • 3 teaspoons baking powder
  • 1 egg
  • 1 cup milk
  • 1/4 cup sugar, brown or white
  • 3 tablespoons butter, melted

1. Preheat the oven to moderate (175°C / 350°F). Grease muffin tins.

2. In a large bowl, mix the flour, salt and baking powder together. Beat the egg, milk and sugar together in a separate bowl. Stir in the melted butter and mix with the dry ingredients. Quickly blend with a spoon just enough to moisten the dry ingredients. The batter can and should be lumpy; do not overstir. See the “Technical Notes” for more information about working with this kind of batter. Fill the muffin tins to not more than 3/4 full. Bake for 15-20 minutes. Makes about 12 muffins.

Additions and variations:

  • Substitute half the flour for whole-wheat flour.
  • Add combinations of dried fruits and nuts.
  • 1/2 cup mashed ripe bananas, or chopped apples, or crushed and drained pineapple, or chopped and peeled peaches.
  • 1 cup cranberries.

For Blueberry Muffins: 1 cup blueberries.


Muffins — Mais vocabulário

Assista aos vídeos da playlist Vocabulário do canal Tecla SAP com Ulisses Carvalho no YouTube! Você já deve saber que é preciso esforço diário para você conseguir aumentar seu vocabulário de inglês. Não é novidade para ninguém que ter um vocabulário amplo e variado na língua inglesa é indispensável para você se comunicar com fluência e confiança! Agora que você já enriqueceu seu vocabulário com essa receita de muffins, você não vai parar agora, vai?